Dan före

 
I fredags åkte vi hela familjen till kalmar för lite shopping och bus på lattjolandet. Hur lugnt som helst på leklandet. Vi köpte mat innan lek och det blev även en fika innan vi åkte hem med två nöjda barn<3
 
Igår eftermiddag var vi och hälsade på de sjungande tomtarna i hanåsa. En promenad in i skogen (hela vägen var upplyst av marschaller) verkligen jättemysigt. Barnen fick godispåse av tomten som även sa till Filip att om några dagar kommer jag hem till dig med paket:) Vi stod en stund och tittade på tomtarna när de sjöng runt elden innan vi sedan tog varsin korv och traskade hemåt igen. En förväntansfull Filip sa inte mkt men tyckte det var jättespännande och ville inte gå hem:) En ny mysig tradition att följa.
 
Åkte direkt från hanåsa till barnens farmor där vi alla åt gott innan det var dags för det årliga julklappsracet.
 
Idag ska det städas inför julafton som firas hos oss. Dagen fortsätter vi sedan med pulkaåkning och god mat innan vi ikväll liksom alla år sjunker ner i soffan med massa gott framför bingolottos uppesittarkväll.
 
Jag har sagt det förut men säger det igen jag älskar julen<3
 
Söndag, dan före och fjärde advent
Vi tände ljusen lagom tills det var dags att titta på näst sista avsnittet av julkalendern. Frukost i soffan framför tv:n..mys.
Vinster i julklappsracet! Klockradion kommer få sin plats på mitt sängbord, våra nya kartellbord som tomten kommer med imorgon:)
Pepparkakshuset som Pappa Johan och Filip gjort doftar så gott i vardagsrummet.
 


 PUBLICERAT:  2012-12-23 @ 09:43:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0