Kalas för tre

 
Dagen igår...fullt ös från morgon till kväll. Tack för alla fina presenter både vi och Felix fick (ja Filip fick visst några också) :) Äntligen har jag nu en ordentligt varm vintejacka och dessutom är den grymt snygg! Visar lite bilder i ett annat inlägg vad vi alla fick.
 
Paketöppning
våran lille buskille
vilken duktig andre hälft jag har!!! Han kom med iden och bakade sedan helt själv två budapeststubbar, en med mandariner och en med hallon. Riktigt goda var de, så behöver ni tårta vet ni vem ni kan ringa;)
Tänk att våran lille goding snart fyller 1år<3
 
När kalaset var slut åkte vi till gammelfarmor och gammelfarfar för att få umgås så mycket som möjligt med farfar och Lena nu när de är hemma hos oss och idag har vi även tillbringat tiden där:)
 
Nu är vi återigen hemma. Jag och barnen tittar lite på tv och pappan är på hockey. När han kommer hem ska jag nog öppna fina flaskan med bubbel som jag fick av min fina Sara i födelsedagspresent:) Tack bästaste du.
 
Fick hem min nätta gungstol igår och den var ännu snyggare i verkligheten.. men jag har så svårt att bestämma mig för om den ska målas högblankt vit eller högblankt svart...hmmm...vad tycker ni?


 PUBLICERAT:  2012-12-09 @ 17:00:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0