Pulkapremiär

 
Så kom snön och med den första pulkaåkningen denna vinter. Vi hade en mysig vinterdag hela familjen med massa bus och lek..ja lilleman sov i vagnen:)
 
Här skymtar man vårt hus näst längst till vänster på bilden.
Glad kille i pulkan! Denna bilden är tagen bara lite mer till höger och höger om byggnaden som syns på bilden ligger dagis, ja galet nära vårt hus, vilket är så lyxigt:)
Se upp i backen skrek Filip när han åkte ner:)
Felix tog sin lunchnap i vagnen
Pappa Johan visade hur man gör en snöängel
men Filip ville busa istället
snöbollskrig:)
 
Det bästa med snön tycker jag är (förutom att den gör alla barn så glada) att den lyser upp den annars så mörka årstiden. Gick omkring med Felix i min famn sent igår kväll och det var alldeles ljust ute av den vita snön, så fint. Började snöa igår kväll igen och har snöat hela natten så strax ska Johan ge sig ut och skotta så vi tar oss ut. Precis lagom mycket snö ute nu...om det kunde hålla sig så men troligen vräker det väll ner ännu mer så man får svära lite med snöskyffeln i högsta hugg i år igen.


 PUBLICERAT:  2012-12-04 @ 07:43:23  KATEGORI: Allmänt | 2 Kommentarer


Kommentarer
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Haha ja, har en del såna alltså.. Så skönt att slänga på sig över nåt annat om man är lite frusen:) Näe, blidde ingen film, var lite på tv sm vi slötittade på istället:)

Vad mysigt ni haft det! Elliot invigde sin liknande mössa idag med päls och knäppe under hakan. Dom blir ju så jäkla söta i såna, som små björnar, hihi

2012-12-04 @ 22:24:37
URL: http://hannaz.se
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Ska ha dig i minnet när (om!) jag tröttnar, hihi. Än älskar jag dom och dom passar så fint i soffan tillsammans med en mysig filt i samma färger (med stjärnor på) som jag fyndat på Rusta:)

2012-12-05 @ 14:27:37
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0