Tomtegröt

  
Dagens frukost-tomtegröt eller risgrynsgröt som det egentligen heter:)
 
Igår kväll när vi satt runt middagsbordet och åt risgrynsgröt förklarade jag för Filip att tomten också tycker om gröt och att han ofta äter det hemma i sitt hus långt inne i skogen. Filip tittade på mig och sa då mamma tomten inte hungi han äte göt (mamma tomten inte hungrig han äter gröt) Sen såg man hur han länge satt och funderade på det<3 Mkt tomteprat här hemma nu.
 
Efter en vaken natt (Felix får sin sjätte tand, en av de större längre bak) så försov vi oss idag, ja vi hann till dagis eftersom Johan ringde kl 08.03 för att kolla så vi var uppe...hmmmm småpanik. Tur var att båda hade fått välling på morgonkvisten så var bara byta blöjor och på med kläder och vagnen mot dagis..check.
 
Igår var vi inne på stan och fixade de sista julklapparna så nu är vi klara, vi som började i så god tid:) Överallt läser man om julstress men ärligt talat förstår jag inte riktigt varför folk stressar upp sig? Vi ser fram emot en lugnt och skön vecka nu innan julafton. Vi kör på knytkalas sedan flera år tillbaka, superbra och no stress:)
 
19 dec gott folk...helt galet


 PUBLICERAT:  2012-12-19 @ 09:53:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0