TGIF

 
 Thank God It`s Friday stämmer extra bra in idag<3
 
God morgon! Igår fick våra små vara uppe och leka lite längre vilket resulterade i sovmorgon till 7.30. Ibland är det ok och speciellt eftersom det ändå inte var dagis för Filip idag utan helg:)
 
Jag har blivit riktigt dålig på att använda systemkameran och oftast beror det på att man måste vara snabb om man ska hinna fånga the moments, iallafall när det gäller barnen:) men jag måste bättra mig för självklart blir det ju så mkt finare bilder med en ordentlig kamera.
 
Dagens något suddiga Iphonebild:) Bröderna bus mitt i leken som båda helt plötsligt verkar ha fastnat i Jake och piraterna som visas på disney junior.
 
Idag tar vi det mest lugnt här hemma, så skönt att bara vara utan en massa måsten. Barnen leker tillsammans och jag ska nog alldeles strax börja med lunchen.
 
Ikväll kommer en efterlängtad pappa Johan hem efter en veckas utbildning med jobbet. Filip har flera gånger sagt pappa obbar( jobbar) och han e ångt botta (långt borta) :) Saknat min andre hälft så ska bli riktigt mysigt att få hem honom igen.


 PUBLICERAT:  2012-11-09 @ 10:29:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0