Trygghet och inredningsstil

 
Ibland när vi läst nattsaga ( Alfons Åberg) för Filip brukar han säga att han vill sova i pappas säng och det brukar han då få (händer inte så ofta). Lyssnade på ett jätteintressant radioprogram för x antal veckor sedan där de diskuterade just detta att låta barn få sova i mammas och pappas säng och man skulle absolut låta dem göra det oavsett ålder. Barn är ständigt i olika utvecklingsfaser och ibland behöver de den där extra tryggheten vilket kan vara just att få sova hos sina föräldrar. Igår var en sådan kväll och oj vad han var gosig, skulle ligga tätt intill, han la armen om mig och killade lite försiktigt med handen på min arm och sa mamma gosa med mig:)
 
Johan frågade om jag hade mutat honom med något :)) Nej han var bara gosesjuk och väldigt mammig:)
Hur mysigt som helst
 
 
Bild från förra veckan när en envis Filip vägrade sova middag... han somnade till slut alldeles själv i soffan, inte en allt för ovanlig syn här hemma;)
 
Jag skulle vilja köpa nya kuddar till våran soffa uppe men har som vanligt svårt att bestämma mig för vilka och det blir inte lättare när man gillar olika stilar. Vårt hem och våran stil är nog i det stora hela mordernt men jag gillar även new england med mycke stjärnmotiv och shabby chic för att få till den där lite romantiska stilen i hemmet:) En balansgång känner jag att inte få för mkt av det ena eller det andra. Ett i-landsproblem kanske för många av er men inte för mig som är inredningstokig:)
 
Blandar ni olika stilar i ert hem?


 PUBLICERAT:  2012-11-14 @ 09:43:00  KATEGORI: Allmänt | 1 Kommentarer


Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Det är ju så mysigt att sova i samma säng ibland(inte alltid man har så mycket plats, men mysigt är det :D ), man får tänka att när dom blir runt 10 så kommer man inte få mysa med dom på samma sätt längre...

Javisst är det så! Barnkläder tycker jag är mycket roligare än kläder till mig själv och det märks i garderoben :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0