Julklappsinslagning

 
Min jullängtan fick fortsätta här hemma idag:) Filip är ju på dagis och medans Felix sov förmiddagsnap lyssnade jag på julmusik och började slå in julklappar:) Nu är alla vi köpt inslagna och jag har lite bättre koll på vad som är kvar att handla osv. Felix fyller ju dessutom 1 år 13 dec så han ska ju ha presenter också.
 
Julpapper i rött och grått fick det bli i år med svart snöre.
 
Jag är inne i någon slags bubbla just nu när Felix 1 års dag närmar sig. Tänker ungefär..förra året just nu var jag höggravid och man tänkte mkt på om vattnet skulle gå som det gjorde när jag väntade Filip osv. På fredag ska vi på höstträff med jobbet där vi brukar äta smörgåsbord och förra året minns jag hur svullen jag var pga allt vatten jag hade i kroppen. Tror att det är en fas vi mammor måste gå igenom, tänka igenom och sedan bara helt enkelt förstå att liten börjar bli stor:) Ännu svårare är det att förstå att Filip faktiskt fyller hela 3 år 2 maj, det är ju galet:)
 
Dags att lägga undan alla julklappar innan vi ska hämta hem storebror men först ska Felix få lite mat, närmare bestämt lasange då det fortfarande är det enda han äter i matväg.
 


 PUBLICERAT:  2012-11-13 @ 12:51:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0