Tjuvstartar helgen:)

 
Jag och Felix hade en effektiv förmiddag, vi städade golven, plockade ordning i köket, tvättade och bäddade rent här hemma medans storebror var på dagis. En riktigt duktig hjälpreda hade jag, ja han är iallfall med på allt och röjjer på sitt egna lilla sätt:)
 
 
Har nämnt förut om boken Filip och de större barnen läser på dagis- Lilla kotten får besök.
 
En dag i veckan har de sagostund indelat i två grupper beroende på ålder. Filip är i gruppen med lite större barn och de läser boken lilla kotten får besök. Tillsammans med fröknarna har de läst boken, pratat om de olika figurerna i boken och de har fått känna på kotten som är en igelkott (mjukisdjur). Idag när det var dags för utetid hade de alla gått till skogen för att leta efter kotten och tänka sig de hade hittat honom:)) (fröknarna hade placerat ut mjukisigelkotten där bland löven). Filip hade varit ivrigast av dem alla och tyckte det var jättespännande att faktiskt se kotten i skogen. Jag frågade honom på vägen hem om han hade sett kotten idag i skogen och fick till svar ja....mamma kotten sover i skogen....paus...mamma kotten är söt<3
 
 
Nu har vi tagit helg från dagis för denna veckan och vi ska strax starta den med lite fika, bullar bakade av pappa Johan:)
 
Ikväll på tv: Hela sverige bakar:)
 


 PUBLICERAT:  2012-11-08 @ 15:00:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0