Componibili från kartell

 
Här hemma startade vi dagen med att försova oss. Hade ställt klockan på 07.15 och trots att vi vet att det är livsfarligt att snooza gjorde vi det, är ju så skönt att bara få ligga kvar i sängen ett litet tag:) Vaknade till och sneglade då på klockan som visade 08:13. Kastade på oss och barnen kläderna, Felix fick välling och Filip var inte ens lönt att fråga om han ville ha något i farten då han varje morgon är segstartad när det gäller frukost. Han åt istället massa frukt vid fuktstunden och 3 portioner mat hihi.
 
Vi lämnade dagis lagom till 09.45 efter en stor kopp kaffe (välbehövligt denna morgon hihi). Barnen skulle då få raska ut julen och de fick hjälpa till att plocka ner allt pynt från granen, Felix hade innan vi gått redan hunnit slita ner i princip allt glitter:) Han hade blivit lite ledsen efter ett tag när han märkte att vi inte var där men som lärarna säger det är inget långvarigt och han vill hellre gå runt och titta, leka och hitta på saker istället för att sitta stilla i någons knä, vilket känns jättebra och skönt att höra. Lilleman hade dessutom pillat i sig lite mat idag och det är riktigt stort då vår minsting varit riktig svår när det gäller mat. Somnat hade han gjort på några få sekunder efter maten. Hoppas allt kommer fortsätta lika bra som det gör nu<3
 
Fixade med sängborden och de nya lamporna i sovrummet igår kväll och här får ni resultatet:)
 
Componibili 3-fack från kartell
Högblankt vitt är en stor favorit hemma hos oss!
Uttaget på väggen ska bytas och sladdarna ska dras om och läggas i en list på väggen:)
 
Nu lite mat i magen innan en halv jobbkväll väntar mig...tjing!


 PUBLICERAT:  2013-01-14 @ 14:53:21  KATEGORI: Allmänt | 1 Kommentarer


Kommentarer
Postat av: Frida

Å så fint de blev! :) Håller precis på att avsluta en kurs nu som handlat om just inskolning, den har verkligen varit intressant och gett många tankeställningar! Hoppas det fortsätter lika bra som de gjort hittills för Felix :)

2013-01-14 @ 23:11:23
URL: http://ekstromsdengodakraften.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0