Städ & Shoppingtips

 
Första arbetspasset gick alldeles utmärkt igår kväll, det var som väntat lite segt de två sista timmarna men egentligen inget att klaga på. Väl hemma stupade jag i säng efter att ha pussat lite på bröderna bus som sussade sött. Klart jag saknade dem massor på jobbet igår kväll, att gå från mammledighet till arbete är ju lite som att klippa navelsträngen, jag är van att ha dem vid min sida nästan jämnt<3
 
Johan påstod när jag kom upp imorse kl 09 att jag snarkat som en tok i natt (jag brukar göra det när jag är extra trött:) ett tag undrade han om det var jordbävning haha.
 
Torsdag idag och vi har städat inför helgen som startar imorgon och ikväll väntar ytterligare ett arbetspass, sista för denna veckan (sön räknar jag till nästa veckas jobb).
 
Bläddrade igenom nya jotexkatalogen idag och hittade en hel del godbitar. Jag är inte inne på massa färg i hemmet än, känns på tok för tidigt. Så bjuder på svart/vita tips!
 
Fina ting
 
 
 
 
 


 PUBLICERAT:  2013-01-03 @ 12:48:10  KATEGORI: Allmänt | 1 Kommentarer


Kommentarer
Postat av: Hanna Z | Mamma Mode Gravid

Det ska ni få! :) Vill bara få gjort dom större renoveringarna här nere nu så jag kan sätta igång på riktigt! Hoppashoppas vi kan få det gjort innan bebis men det känns dessvärre tveksamt:(

2013-01-03 @ 21:22:51
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0