kalmartripp

har precis tagit mig en dusch nu ska här lagas pankakor som ska tas med till jobbet,börjar ju tidigt denna söndag med då jag och mamma hoppat in för de andra.

helgen har varit bra,i fredags blev det middag med jobbet på lilla krogen,gott,gott.kvällen fotsatte hemma i soffan med gott och mys.

igår åkte vi till kalmar och ikea med hem fick vi malm sänstomme i vitt och tillhörande sängbord:)
åkte och hälsade på bror och hanna som var på leo´s lekland med axel och noa,där var det hålligång kan jag lova.





 PUBLICERAT:  2009-10-18 @ 11:54:59  KATEGORI: Allmänt | 5 Kommentarer

Torsdag:)






nyinköpta värmeljushållare


torsdag idag,känns jätteskönt eftersom det innebär ledigt efter denna arbetskväll,är dessutom liten styrka ikväll.

igår var mamma och jag i västervik på en tripp,blev både god fika med räksmörgås,chokladboll och en cafe latte men även shopping,köpte en petrolfärgad tunika i glansigt material och svarta leggins.på kvällen blev det kinamat på jobbet.

imorgon väntas det massage innan vi ska ut med jobbet och äta middag på lilla krogen*blir nog som vanligt deras underbara tre rätters till superbra pris*går alltid lika mätta och nöjda därifrån,det kallar jag service:)ser fram emot det jättemkt.återstår att se om det blir en sväng till GT innan vi drar dit,beror ju lite på hur hon mår:)

på lördag åker vi till ikea i kalmar för att handla nytt sovrum,då bror min+ sambo köpt våran gamla och allt därtill.
vi ska köpa den vita malm som jag tycker både är enkel och snygg,sovrummet kommer gå i svart och vitt,ska efter jul sätta upp en fondtapet i svart är tanken och måla väggarna runtom med vitt.

är så kallt ute och man drar sig lite för att gå ut och jag tror jag håller mig ifrån promenaderna ett par dagar tills min förkylning känns bättre*hösten är verkligen här.

händer för tillfället inte så mkt mer än att vi är fullbokade varje helg känns det som nästan fram till lucia men på nått sätt känns det mysigt att ha saker att göra*längtar till jul och ledigheten med den och tiden går ju fort när man har mkt att göra,har redan som flera andra på jobbet tjuvlyssnat på julmusik:)

nu lite att pyssla med här hemma innan jobbet.



 PUBLICERAT:  2009-10-15 @ 12:54:40  KATEGORI: Hemma hos oss | 7 Kommentarer

I´m back





varit på soffjakt ett tag nu,båda gillade denna synd bara att den e så himla stor i djupet
soffan e 350 lång och djupet på divanen e 280




ett nytt inlägg,ja ni ser rätt.den senaste månaden har det hänt rätt mkt och inte haft tid att spendera "tiden"framför datorn.
har hunnit bli höst,syns inte minst på alla fina löv på träden,som skiftar i olika färgnyanser*tycker hösten e rätt mysig då man får sitta inne och mysa med tända ljus och kaminen.

hunnit med två kattuställningar och de har gått jättebra*har nu två i nov,varav båda är i stockholm*pust*lite tätt*men kommer bli ett uppehåll sen.

kvällen till ära har jag varit på sminkparty hos tia-mia,var så kul och det var spännande att få se hur långt de hade kommit med renoveringen av badrummet,var såå fint*och loke killen fyller 7 månader imorgon,han är så nära att börja krypa*så snart blir det full fart där hemma.med hem fick jag,en puder foundation,ögonbryns penna och en borste.

sitter nu här hemma och myser:)medans sambo och hans jobbakompis kollar fotbollen nere,tur vi har flera tvapparater då jag inte är en fotbollsfantast.har ju mina tre dunbollar att umgås med.

nehe nu ska jag fyra på i kaminen



 PUBLICERAT:  2009-10-10 @ 21:27:22  KATEGORI: Allmänt | 6 Kommentarer
RSS 2.0