39+2måndag och lugnt som vanligt:)varit hemma två v nu från jobbet,känns som 4.

har svårt att sova länge då det blir att jag nu går och lägger mig tidigare,johan jobbar ju dagtid och går och lägger sig och då gör ju jag det med så vaknar efter 9 istället för 11.
man sover ju inte lika skönt längre heller då det gör ont varje gång man vänder sig.

idag har jag städat golven och när johan kom hem klippte han gräset medans jag bar in ved och skötte grillen.tog sen en sväng i bilen innan det blev tv.nu kör vi ett race här hemma igen med lite småsysslor innan det blir en sista tvsväng innan sängen kallar.

imorgon väntar ett besök på mvc sen får vi se om det blir nått mer innan bebis kommer.känns som den har det rätt bra där inne i magen,spelar ingen roll att vi frågar när den tänkt komma ut.den sparkar på och fortsätter som vanligt och jag känner inga tecken alls på att nu är det på g.

nehe om man skulle hjälpa till lite här hemma PUBLICERAT:  2010-04-26 @ 21:47:14  KATEGORI: Allmänt | 2 Kommentarer

april el majbebis?


oj vad länge sedan jag var inne här och skrev.har varit hemma från jobbet i 1 1/2 v nu och det känns minst sagt konstigt att gå hemma och vänta på att vi ska få en liten bebis och bli mamma och pappa:)känns fortfarande overkligt trots att den där inne i magen buffas.

har passat på att rensa min garderob och johan har rensat våra förråd,sånt där som man inte kommer ha tid till sen.vi är nog så redo vi kan bli.


köpt en större bil,en svart v70 så vi får rum med lite mer:)


magen v 38+3:)växer så det knakar och trångt börjar det bli

har känt lite mer sammandragningar nu men de kommer och går och sen är det lugnt igen,luras lite.
ikväll har johan varit ute och ätit mat med jobbet och själv beställde jag hem 3 små rätter men nu blir det tvmys innan sängen kallar man blir trött av att va gravid:) PUBLICERAT:  2010-04-22 @ 22:41:07  KATEGORI: Allmänt | 4 Kommentarer

2 arbetsdagar kvar:)


inte bloggat under hela påsken och inte heller denna v,vi har haft så mkt kul att göra och varit effektiva här hemma.bebisrummet blir färdigt ikväll,johan har denna v kämpat så duktigt med fondväggen och det blir jättefint.ska beställa en väggdekoration från nätet men annars är det nog nästintill klart:)

igår födde en arbetskamrat till mig sina tvillingar efter antal dagar på bb,de var så söta och det gick upp för mig att snart är det min tur,på lördag är det bara 3 v kvar till beräknad födsel och man vet ju aldrig om den vill titta ut tidigare.hoppas iallfall hinna pilla lite här hemma med allt möjligt,tänkte passa på att rensa lite här och där men det som hinns med det hinns med om man säger så.

idag är våran pärla på tvättning+ invändig städning då vi ev imorgon ska åka och kolla på en bil.ikväll ska johan även åka med max och vaccinera honom men det blir inga problem,han är så snäll.har även beställt kattmat när vi ändå skulle dit.

imorgon ska jag fixa naglarna innan vi åker på bilinspektion och på kvällen ska vi gå på hockey.

på lördag blir det att köra skräp,skönt att få bort allt. PUBLICERAT:  2010-04-08 @ 11:32:55  KATEGORI: Allmänt | 3 Kommentarer
RSS 2.0