MidsommarhelgenMidsommarhelgen är nu snart slut och vi har firat den på alla tänkbara sätt.
På Torsdagen hade vi en heldag i Kristdala hos mamma/mormor. Filip tycker att det är jättekul att åka dit och hjälpa till med allt som mormor gör i trädgården, allt från att tvätta alla glasdjur/prydnader som dekorerar trädgården så fint under sommarmånaderna, till att plantera blommor och dra in ved.

Torsdagen innan midsommarafton är det även midsommarfirande på torget och dit gick även vi för dans kring stången och diverse underhållning.

Midsommarafton blev det sill i alla dess smaker(fläder, björnbär och drömsill), jag som inte är en sillälskare höll mig till den sistnämnda och rökt makrill med gräddfil,röd lök och gräslök. Filip åt köttbullar som han fick med hem från mormor då han tyckte det var jättegott.
På eftermiddagen åkte vi till Bötterum för ytterliggare ett firande med dans kring stången, blåste dock ganska mycke så efter dansen åkte vi hem och gick istället hem till farmor där vi grillade och åt jordgubbstårta.

Johan har jobbat natt hela helgen, lite tråkigt men nu jobbar han bara tre dagar till sedan har han semester:)

Filip har nu fyra tänder som är halvvägs upp(varav en stor längre bak) som tur är verkar han inte må dåligt av dem. Så från 4 tänder till åtta tänder på kort tid. Han har numera lärt sig att öppna dörrar,inte så praktiskt och speciellt inte när Johan har jobbat natt och ska sova. Öppnar dörren kryper upp i sängen och lägger sig brevid pappa på kudden och gosar<3

Idag fick det bli pannkakor här hemma, kalasgott tyckte Filip.

Jobb ikväll men hem tidigare sedan bara 3 jobbdagar kvar innan semester 4 veckor.

På fredag ska vi ut med räkbåten, ser jag fram emot jättemycke, det roligaste vi gör på hela året med jobbet. Hoppas på fint väder, här ska räkor frossas:) PUBLICERAT:  2011-06-26 @ 14:20:07  KATEGORI: Allmänt | 14 Kommentarer

tre ska bli fyra <3fruktig smak med lite inslag av vingummi, röda äpplen och mandel, ett tips till er där ute som letar goda alkoholfria alternativ.

Alkoholfritt  blir det här hemma numera då vi går i väntans tider:))) Filip ska bli storebror 11 dec och det är delvis lte därför det ekat tomt här, min trötthet är obeskrivlig.
Jag är nu i v 16 och vi ser jättemycke fram emot ett syskon till Filip <3 tiden går verkligen lika fort denna graviditeten, jag har ju haft tur att må bra båda gångerna(än så länge) förutom tröttheten då.

Nu väntar sängen på en trött mamma, Filip somnade nyss så strax ska vi lägga oss också, vågar man hoppas på en sovmorgon till 09 imorgon med? Så länge sov vi nämligen idag jag och Filip:)

På återseende inom kort;) PUBLICERAT:  2011-06-20 @ 22:13:27  KATEGORI: Allmänt | 10 Kommentarer

Poolpremiär hos mormor


hej alla i blogg-atmosfären. En hel månad har det gått sedan jag skrev här sist. Har helt enkelt inte suttit vid datorn utan har istället spenderat tid med min familj, nära och kära, vad kan va bättre än det?!? men visst har jag läst mina favoritbloggar via iphonen, det går inte att undvika:)

Härliga bilder tagna hos mamma/mormor igår då Filip och kusinerna premiärbadade i poolen:)
Det var inte lätt kan jag lova att hålla Filip borta från poolen medans varmt vatten spädde ut det kalla vattnet från trädgårdsslangen, men vad gör det om man plaskar från kanten när man ändå ska bli blöt sen:)


Filip med kusinen Axel, Rasmus hade ännu inte kommit i


Filip i nya uv-dräkten från Ullared och mössan från loke-poke:)


underbaraste lilla unge <3

Idag jobbar Johan hela dagen. Filip och jag håller oss inne än så länge, solen är stekhet på våran baksida så vi har passat på att städa,tvätta och snart ska vi även bädda rent innan vi lite senare går ut när det svalnat av lite och leker i nya sandlådan som nu intagit sin plats. Himla skoj

Vi har mycke att se fram emot innan detta året är slut, stora renoveringar med huset är på g (balkongen ska först ner(13 m lång är den), Ett nät ska sättas upp och huset ska puttsas om i ny färg(lutar åt ljusgrått), nya stuprännor och rör ska upp, vinden ska isoleras. Spännande! Det ska bli så skönt när det är gjort. En ny djupare balkong ska byggas nästa år (fast kortare) och gräsmatta ska det bli på högra sidan på baksidan och staket ska upp, grejer är på g med andra ord:) Så kul!!

Hoppas ni njuter av sommaren som kommit, för att stanna hoppas vi. PUBLICERAT:  2011-06-03 @ 17:36:43  KATEGORI: Filip och Felix | 5 Kommentarer
RSS 2.0