Filip 1 årEn nyvaken Filip, vi startade dagen med sång och paketöppning i sängen:)

Traktorn med släpet har legat inslaget länge, idag var det dags att öppnas.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Filips födelsedag hurra, hurra, hurra.
Tänk att det är ett år sedan våran lille solstråle föddes den där soliga 2 maj.
Kollat på klockan många gånger idag och påmint mig själv om vad som hände vid olika klockslag.

Filip för dig gör vi allt. då, nu och för all framtid

Älskad från första stund ♥

Ikväll kom gammelfarmor och gammefarfar först förbi med nybakta bullar på födelsedagen, med sig hade de även en present, en pyjamas (kortärmad och kortbyxor med bamsetryck). Faster med sambo och farmor kom också förbi för att säga grattis på stora dagen.

Nu ska liten sova och pappan kollar på hockey, jag ska krypa ner i soffan när Filip har somnat och titta på en unge i minuten och minnas ännu mera:) PUBLICERAT:  2011-05-02 @ 20:52:54  KATEGORI: Filip och Felix | 6 Kommentarer

Kalas för vår prinsBus med farfar som nyligen kommit hem från Nya Zeeland

Pappa hjälper Filip att öppna paket, här Jabadabado-elefanten från mormor

Filip försöker ta på sig sina nya skor som vi till slut fick hjälpa honom med, så nöjd:)

Gåvagn eller varför inte åkvagn tyckte Filip, kusin Axel sköt på

En trött men glad Filip med sin tårta. Självklart fick han smaka med:)

Tack för allt fint Filip fick igår, när vi firade hans ett års dag några dagar för tidigt. Han fick massor med kläder och leksaker, en sandlåda som säkert kommer bli populär:)

På morgonen var vi på babysim och plaskade, Filip fick testa simfötter för första gången, det var ju lite konstigt och han försökte hela tiden titta på dem, inte så bra kombo kanske när man ska simma:)

Filip sov ingenting på hela dagen förän kl 16-19 sen åkte vi till gammelfarmor och gammelfarfar där även farfar var och Johans syster, var inte hemma förän 22.30. Trots sent i säng vaknade liten som en klocka vid 07. Johan gick upp och jag sov vidare till 08.30 och sen sov Johan till 10, teamwork kör vi med här hemma:)

Idag väntar jobb men först ska vi åka och umgås med farfar igen innan han åker hemåt Göteborg och vidare till Nya Zeeland igen men snart åker vi till Göteborg för att hälsa på honom istället. PUBLICERAT:  2011-05-01 @ 12:25:11  KATEGORI: Filip och Felix | 0 Kommentarer
RSS 2.0