Frukostmys

 
 
Frukostmys vid köksbordet idag. Ett ljus och renar som snurrar av värmen från värmeljuset (vinst i förra årets julklappsrace), så spännande när renarna åker runt runt tycker barnen så vi tänder både den och den fina ljuslyktan Filip gjorde förra året på dagis när vi fikar och äter middag<3
För det mesta här hemma blir det yoggi med musli till frukost, himla gott och lite lyxigare med hemmagjord, denna har gammelfarmor gjort efter ett recept som hon har fått från Lena i Göteborg och Filip tycker den är jättegod:)
 
Idag blev det helt plötsligt extra spännande mitt i frukosten, stora traktorer och lastbilar skulle forsla bort snödrivorna vid parkeringsplatserna utanför vårat fönster. Filip var snabb med att dra fram stolen och stod sedan och blarrade och dirigerade. Nej nu tappa du snön..åk tillbaka.. nu kommer dom igen mamma, ja ungefär så lät det:) Som tur var åkte de innan det var dags att gå till dagis för annars hade det nog inte varit lätt att få iväg honom, det är ju så spännande med traktorer.
 
Felix sover en liten nap med Johan i sängen och jag ska slänga mig på soffan och titta lite på nyhetsmorgon som är lite utav ett standardprogram när man är mammaledig:)
 
Kram


 PUBLICERAT:  2012-12-06 @ 09:38:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0