Julafton

 
Vi sitter här hemma i soffan framför filmen nu är det jul igen medans barnen har fullt upp med alla leksaker de fick igår. Vi hade en jättemysig julafton här hemma med god mat, kalle anka och så kom ju även den efterlängtade tomten med massvis av paket. Kvällen fortsatte vi med att plocka upp och sätta ihop leksaker varvat med lite tv-tittande samtidigt som vi drack gott och mumsade på godis. Filip somnade inte förrän kl 22 och sov sedan till kl 09 och då väckte vi faktiskt honom för att mormor skulle åka hem.
 
En lite halvsuddig bild på mormor, Felix, kusinen Axel, Filip och farmor precis när tomten kom (kolla Filips allvarliga ansiktsuttryck:) han var ändå jätteduktig och gick själv fram och hämtade sina paket och tackade tomten:)
Kusinen Axel och Felix i tomtens knä (de andra två små tyckte det verkade för läskigt att sitta hos tomten)
Här var det dags att börja öppna alla julklappar som tomten hade med sig och med tanke på mängden paket verkar det som de varit VÄLDIGT snälla i år :))
 
Idag blir det lugnt här hemma, äta lite julmat och plocka undan från igår och bara vara. Barnen lär nog säkerligen leka med alla leksaker hela dagen.
 
Tack för allt fint både vi och barnen fått<3 Nu längtar vi lite extra till nyår då Farfar och Lena kommer hem hit och firar in det nya året med oss.
 
God Jul på er alla!


 PUBLICERAT:  2012-12-25 @ 12:06:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0