Luciafirande & julskinkekok

 
Filip som tomtenisse på dagis igår eftermiddag. Här sitter vi och smaskar på lussebullar och pepparkakor som barnen bakade förra veckan tillsammans med fröknarna för att bjuda oss på<3
 
Vi hade en jättemysig eftermiddag på dagis igår, Vi, gammelfarmor,gammelfarfar och så alla andra förstås. Först satte vi oss alla i en stor ring på golvet och sjöng olika julsånger med rörelser till och fröknarna tände två ljus och läste verser. Efter sången drogs fikavagnen fram med lussebullar och pepparkakor.
 
Så nöjd och glad med dagiset att de engagerar sig så och hittar på allt möjligt kul för oss och barnen. Vet en del föräldrar som igår var jättebesvikna för att de tagit bort luciafirandet helt...fy va trist för alla parter!
Trots att Filip igår var på dagis från kl 08.30- 15.30 ville han inte alls gå hem, känns i och för sig bra att det är åt det hållet:)
 
Pappan åkte sedan till jobbet och vi fortsatte med lek här hemma.
Kaos i köket! Barnen har dragit fram allt ur deras låda (har en i köket de får plocka i och ur) och jag kokade julskinka:) Åh vad god den första skinksmörgåsen med senap är, Filip däremot ville inte smaka utan sa inte inka, de falit mamma (inte skinka, det är farligt mamma) Det är mkt här hemma som just nu är farligt tydligen:)
 
Barnen somnade inte förrän kl 21 och 21.30...hej egentid..zzzz hihi. Ikväll blir det minsann nattning kl 20 som vanligt ja förutom Felix då som vi hellre ser är uppe lite längre och sover skapligare.


 PUBLICERAT:  2012-12-14 @ 10:06:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0