Bakningsdags!

 
Igår kväll kollade vi på filmen chernobyl diaries eller jag kollade i ärlighetens namn inte så mkt utan satt mest med händerna framför ansiktet och då var det ändå mitt filmval :) Vilken jäkla obehaglig och otäck film, jag som annars brukar tycka om den sortens filmer...så har ni inte sett den och gillar att se riktigt nervkittlande filmer tveka inte att hyra denna. Var tvungen att titta lite på filmen 13 snart 30 som visades  kanal 5 innan jag kunde krypa ner i sängen utan att tänka på filmen:)
 
Söndag och jag har nyss tagit mig upp efter en skön sovmorgon till 09. Johan gick upp med Felix runt kl 07 så nu sover de båda igen. Filip sitter här brevid mig och kollar på musses klubbhus och jag letar efter ett recept Johan hittade tidigare i veckan för vi ska nämligen baka lussebullar här hemma idag.
Tänk att första advent närmar sig med stormsteg...mys:)
 
Våra små
Det finaste vi har
Puffen är just nu himla populär här hemma och båda ska vara där i samtidigt. Upp, ner och lite vila emellanåt som på denna bilden. Kanske borde köpa en till? Fast då försvinner nog det roliga som säkerligen är att trängas och busa:)
 


 PUBLICERAT:  2012-11-18 @ 09:41:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0