En heldag med många fynd:)

 
Gud va skönt! Filip och jag tog sovmorgon till...håll i er nu...kl 10:) Tror minsann aldrig han har sovit så länge, man kan ju nästan tro att han också var i Ullared igår:)
 
Blev minst sagt en heldag på Ge-kås igår. Vi kom dit redan innan öppningsdags och åkte därifrån lagom till stängningsdags kl 20.00. GALET mycket folk och för er som vet hur det ser ut i varuhuset kan jag nämna att köerna från alla kassor sträckte sig till klädavdelningen för damer!!!
Vi gick först till leksaksavdelningen och vagnen fylldes fort med födelsedagspresenter till Felix men även massor med fina julklappar till båda våra små, tror vi kommer ha väldigt nöjda små pojkar här hemma på julaftonskvällen:)
 
Efter leksaksinköpen var vi tvungna att gå ut till bilen och lasta in innan vi kunde fortsätta shoppingen. Förutom allt fint till barnen fanns det som alltid hur mkt fint som helst till hemmet. Köpte en hel del fina lampor, bl a ett stort vitt höghus, en silvrig cylinder med träd och dess slingriga grenar och en enkel vit lampfot med vit skärm. Fler och lite bättre bilder kommer på fint som köptes!
 
Nästan allt har plockats upp så här skymtar ni en bråkdel av allt fint som fyndades igår!
Barnens favorit blev helt klart pulkan, jag chansade lite där (visste ju inte innan om Filip skulle gå med på att ha Felix sittandes framför honom) men som ni ser var det inte några som helst problem, var tvärtom svårare att få Felix att vilja sitta kvar:)
 
Pappa Johan har firats med paket idag då det är fars dag<3
Nu ska vi strax åka till gammelfarmor och gammelfarfar och där väntas mat och tårta:)
 
ps Fick ett pm idag från svärfar att gungstolen är hämtad:)))) ds


 PUBLICERAT:  2012-11-11 @ 14:45:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0