Namnnappar

 
Dagen so far- Varit på mysigt babysim och när vi kom hem blev vi bjudna på färska frallor av faster Josephine och Alex som tillsammans med farmor hade passat Filip när vi var iväg med lilleman. Lunch i magen och medans Johan veckohandlade förberedde jag kvällens middag som blir krämig kycklingsallad. Tvättmaskinen är nu igång och barnen leker.
Jääässspppp vad trött jag är idag, inte pga av lite sömn för Felix har sovit bra i natt så jag skyller på det trista men framförallt mörka vädret;) Ett värmande bad får det allt bli framåt kvällen, bästa medicinen när det är ruggigt väder och så är det ju så skönt:)
 
Vi laddar för en myskväll hela familjen <3 och när barnen har somnat blir det film för oss vuxna, givetvis tredje filmen Johan Falk (säsong 2) - Alla råns moder.
 
Nappar slarvas bort, bits sönder och till och med blandas de ihop.
Vi gjorde en specialbeställning från MAM med namn på napparna, borde ju iallfall underlätta så de inte blandas ihop på dagis. Rätt napp i rätt mun känns ju fräschast:)
Tråkigt bara att det inte fanns fler färgvarianter så Felix kunde ha fått grön som han har nu hemma men man kan inte få allt.


 PUBLICERAT:  2012-11-03 @ 15:00:15  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0