Teater på dagis

 
Onsdag mitt i veckan och idag blir det lite extra roligt för Filip på dagis. När jag lämnade honom sa nämligen en av fröknarna att de "större" barnen från båda avdelningarna skulle få titta på en liten teater (fröknarna på andra avdelning skulle klä ut sig )och spela upp en teater med Alfons Åberg:))
 
Vet redan nu att Filip kommer tycka det är jätteroligt och spännande då det är det enda han vill att vi ska läsa hemma varje kväll innan sovdags:) Får vi se om han kommer blarra om det sen hela kvällen:)
Uppskattar verkligen att de hittar på lite extra roligt även när 15 timmarsbarnen är på dagis annars är det ju lätt att just de barnen missar mkt.
 
 
Felix är fortsatt snorig men sover just nu en liten nap och jag gissar på att den inte blir så lång eftersom han blir täppt när han envisas med att sova på magen, jag undrar vem han är lik ;)
 
Solen skiner och framåt lunch ger jag och lilleman oss ut på en promenad. Skadar ju inte med frisk luft när man är förkyld, dessutom ligger han ju skyddad i vagnen mot ev blåst.
 
Men nu först får det bli en latte framför datorn och kika runt på det vanliga, dvs läsa lite bloggar, tradera och blocket osv. Kan inte någon vänlig själ lägga ut en annons med just en sådan gungstol jag söker typ NU:)


 PUBLICERAT:  2012-11-07 @ 09:20:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0