Tomtar överallt:)

 
Nu börjar det nog rätta till sig här hemma. Felix fick lite feber framåt eftermiddagen igår som vi misstänkte att han skulle få. Han åt bra men ville gärna inte krypa, var säkert öm i benen efter sprutorna. Efter en orolig natt med lite sömn trots panodil är vi rätt trötta allihop. Hoppas han vaknar pigg efter förmiddagsnapen han just nu sover.
 
Igår kväll började det snöa på nytt och det fortsatte sedan hela kvällen, med julstämningen på topp så hämtade jag in påsen med alla mjuka tomtar, Filip började genast plocka upp och placera ut dem samtidigt som han sa mamma massa tomtar.....mamma tomte, pappa tomte och bebistomte :) När tygtomtarna var på plats sa han mamma mera tomtar så det slutade med att vi fick hämta in alla lådorna med tomtar. Han plockade upp dem alla och när jag frågade emellanåt om det inte räckte med tomtar fick jag ett snabbt och bestämt svar NEJ mamma mera tomtar..titta mamma här e en fin tomte.
 
Filip sov inte på dagis igår utan hade bara vilat på madrassen och somnade inte förrän kl 21 här hemma när han var färdig med alla tomtar:) Trodde faktiskt inte han skulle vara så intresserad redan i år, vår lille kille är nog större än vi tror och det är verkligen så mysigt<3
 
Spännande med alla tomtar:)
Undrar vad han kommer tycka om den "riktiga" tomten på julafton.


 PUBLICERAT:  2012-11-30 @ 09:31:00  KATEGORI: Allmänt | 1 Kommentarer


Kommentarer
Postat av: Marta

mys!!

2012-12-02 @ 03:36:41
URL: http://miklewska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0