Toppenkväll

 
Kvällen igår var den bästa av alla gånger jag har varit medbjuden till fackets årliga fest för alla representanter. God mat och dryck, trevligt bordssällskap, skitbra underhållning rent ut sagt men höjdpunkten var ändå helt klart trollkarlen som bjöd på en suverän show, som min bordsgranne sa han är ingen tråkig trollkarl utan riktigt rolig och riktigt skicklig, vi låg många gånger nästan dubbelvikta av skratt. Vi valde att åka hem vid 23.30 tiden när musiknivån höjdes markant. Väl hemma smög jag in till pojkarna och pussade lite på dem innan jag sedan själv kröp ner i sängen och somnade med ett leende på läpparna efter en toppenkväll:)
 
Trollkarlen Carl Tillenius
 
Det var ganska skönt att få sovmorgon till kl 08 idag, hann mest bara vakna till innan det var dags att åka iväg på babysim med våran lille fisk som även idag fick vara den som visade dagens övning:) Efter mysig tid i den varma bassängen köpte vi med oss frukost (frallor) till gammelfarmor och gammelfarfar som passade Filip, ni ska bara veta hur mkt vi uppskattar eran hjälp, ni är guld värda:)
Förmiddag blev till eftermiddag och det slutade med att vi beställde pizza och åt innan vi för en stund sedan åkte hemåt. Svängde förbi maxi för att köpa bl a lördagsgodis som är mkt viktigt om man frågar Filip, idag fick han vara med och plocka smågodis själv med stora skeden och lägga i påsen, väga, sätta på ettiketen osv-stora killen.
 
När barnen somnat ska vi kolla på en hyrfilm. Godisskålen är fylld och jag bara måste tipsa er om att briska päroncider nu finns utan alkohol(köpte på maxi) men med samma goda smak:)


 PUBLICERAT:  2012-11-17 @ 18:55:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0