Hej vinterland

 
En vecka sedan sist och ja som jag skrev sist innebär februari  jobb, jobb och jobb, all ledig tid spederas med min fina familj så bloggandet blir lite lidande just nu:)
 
Förra veckan fortsatte med sjukstuga och ett återbesök på vc då vi misstänkte att Filips öroninflammation inte hade gått tillbaka helt eller att han fått tillbaka det men så var inte fallet och han piggade på sig någon dag senare. Först var tanken att bröderna bus skulle få gå till dagis i torsdags men vi valde till slut att hålla dem hemma, kändes onödigt bara för en dag så istället fick de vara hemma och ladda batterierna efter dessa tre veckor med sjukstuga.
 
I fredags var vi en sväng hos gammelfarmor och gammelfarfar där vi även passade på att betala resan och parkeringsplatsen i p-huset, så nu är vi alla skuldfria- check. På kvällen åt vi gott, hade mys framför tvn och när barnen somnat kollade vi på en film.
 
Igår åkte vi till kalmar, var så skönt och kul tyckte både vi och barnen att äntligen få komma ut, bara att få frisk luft gjorde oss så mkt. Först blev det ett stopp på ikea för shopping och innan vi åkte därifrån blev det först korv och sedan mjukglass:) Efter matintag åkte vi till ett efterlängtat lattjoland.
 
Vintern har kommit tillbaka och oss gör det faktiskt inte så mkt, det gör att vi ser fram emot vår solresa ännu mer:)
 
Det var två överlyckliga buspojkar på lattjolandet som hade en massa energi att göra av med, kan säga att vi vuxna också var helt slut efter klättrande, cyklande och allt åkande i rutschkanorna:)
 
Barnen slocknade i bilen på parkeringen innan vi ens hann åka därifrån:)
 
Idag väntar ett 11 timmars pass på mig så dags att göra lite nytta här hemma och umgås med familjen.
 
Söndagskram till er


 PUBLICERAT:  2013-02-10 @ 09:50:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0