Ny månad med mål i sikte:)

 
God morgon Fredag och 1 februari. När denna månad är till ända hoppas jag ha nått min målvikt, kämpa,kämpa. Nu mår vi alla bättre och framförallt vi är feberfria, jihooo. Bara lite förkylningar kvar men snart så.
Idag kör vi på lite sovmorgon i skiftbyte, vilket vi försöker göra så fort möjlighet finns, så skönt att få ladda batterierna med ny energi, det behövs när man har två busfrön med 1000 energi:) När pappan har sovit färdigt ska vi göra oss fina och promenera in till stan för ett besök på polisstationen. Pass ska ordnas och det ska bli intressant att se hur det går med bröderna bus:)
Vi har även lovat Filip att han ska få köpa alsonger(kalsonger) Han har pekat på johans boxershorts och sagt att han inte vill ha öjja(blöja) utan alsonger, ska bli kul att se hur det går när vi väll är hemma igen med några, om det blir protest eller inte.
 
Stolen som sjunger och räknar från fisher price fick Felix i julklapp av mormor och den är just nu väldigt populär...
 
 
 
men om Felix förstod att man ska sitta på stolen, det slutar oftast med att vi helt enkelt får ta bort stolen för att han bara ska stå, stå och stå och det spelar ingen roll vart vi ställer den:)
 
Hoppas eran helg har startat bra!


 PUBLICERAT:  2013-02-01 @ 10:11:01  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0