Gripsholm Galax

 
Söndag och ikväll väntar ett halvt jobbpass innan jag sedan ska jobba fullt resten av februari, känns lite tufft när man tittar i almanackan som är fulltecknad med jobb denna månad, jag som är van att va hemma någon/några dagar i veckan och mysa med barnen...men det ska nog gå bra och jag får tänka på att det blir klirr i kassan, passande nog precis till teneriffaresan:)
 
Vi som trodde att förkylningarna och allt därtill var påväg att försvinna från vårt hus fick tji sent igår kväll då Filip återigen blev lite mer förkyld med några streck feber...nej tänkte vi nu är det dags igen, inte en tredje vecka med sjukstuga. Lite alvedon så sov vi trots allt ganska skönt. Idag har han även lite ont i halsen som pappan i huset men vi hoppas det ger med sig fort. Vi som hade hoppats våra små kunde gå till dagis denna v, som det ser ut nu hinner ju lilleman glömma bort både inskolning och dagis och vi får börja om på ruta ett.
 
Ute skiner solen och snön smälter sakta men säkert bort, fast tror nog allt vi kommer få mer snö, vi är ju bara i början av februari än även om många längtar efter våren.
 
 
Nytt i soffan sedan några veckor tillbaka är dessa fina kuddfodral Galax, trådkorgen som just nu assisterar som tidningsförvaring kommer från Ge-kås. Längtar till april då jag och mina två andra galna Ullaredstjejer ska åka dit och fynda fina ting:)
 


 PUBLICERAT:  2013-02-03 @ 11:30:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0