Välbehövligt besök

 
Tisdag och jag har precis plockat i ordning och fixidonat här hemma, all by myself med mix megapol som underhållning:) Känns mer än konstigt att barnen är på dagis eftersom det är över tre veckor sedan de var där sist. Johan är egentligen långledig men jobbade extra igår och så även idag men strax är han hemma. Vi kör på någon god hämtlunch idag...slappa och bara vara låter sedan bra tills jobbet kallar:) Ska passa på att titta på gårdagens avsnitt av familjen annorlunda, vilka underbara människor<3
 
Igår...finally hade både jag och mammsen tid hos Rickard i Västervik som jobbar som naprapat. Välbehövligt vill jag lova, han sa själv att det var länge sedan det knakade så mkt i min rygg och nacke och jag instämmer, i nacken lät det inte knak utan som ett smatterband. För er som inte vågat testa att gå till en naprapat så gör det inte ont när det knäcker utan det låter bara (lite otäckt tycker vissa) :)
Rickard och hans nya kollega har precis flyttat till ny fastighet med nya fräscha lokaler...riktigt fint.
Liggande spontpanel som ni ser på bilden ovan är verkligen poppis just nu..snyggt! Jag skulle kunna tänka mig en sådan fondvägg i sovrummet.
 
Hej så länge!


 PUBLICERAT:  2013-02-12 @ 13:56:06  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0