Back to work!

 
Vardagen har sprungit ikapp mig och dagen med stor D är här efter 15 månaders mammaledighet och det känns faktiskt helt ok:) Börjar med en mjukstart på två dagar och sedan kör vi på med 80%!
 
Ute skiner solen och den mesta snön har nu smält bort men tror nog allt det kommer komma mer, man kan inte riktigt ropa hej våren i jan:)
 
Igår hade vi en liten myskväll framför tvn med massa gott. Filip var trött efter nyårsafton (ja säkert efter alla storhelger som varit) och sa själv kl 19.30 att han ville gå och lägga sig så efter tandborstning och kort saga sov han redan 19.45. Felix somnade också strax innan 20.
 
De flesta är tidiga med att raska ut allt som har med julen att göra men vi suger lite längre på den karamellen. Nyår och nystart i all ära men jag kände inte för att börja riva ner allt och fixidona de sista lediga dagarna innan mjukstarten på jobbet och Filip vill dessutom prompt ha kvar både tomtar och gran så ja allt får vara kvar en vecka till :)
 
Johan är iväg och veckohandlar och skulle även svänga förbi cykelaffären för att lämna in min cykel (behöver bytas däck) Ser fram emot att få cykla till jobbet, ja alla dagar utom när det är snö och isgata ute, då tar jag allt bilen:)
 
Ni kan väll tänka lite på mig ikväll när jag är iväg och knegar och ni har det mysigt i soffan framför tvn;)
 
tjing!
 
 


 PUBLICERAT:  2013-01-02 @ 12:54:45  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0