Efterlängtat Bebismys!

 
Måste börja med att berätta att det gick hur bra som helst vid lämnandet igår (och idag) på dagis. Vilken lättnad för mammahjärtat<3 Inga tårar alls utan våran lille tuffing stapplade in till de andra barnen före Filip. Dock hade han varit trött så någon mat åt han inte och välling ville han inte heller ha utan somnade medans de övriga barnen åt:) På eftermiddagen när det var fikadags åt han pyttelite så det var en hungrig kille som även hemma vägrade mat utan prompt ville ha välling. Hoppas så att han lär sig äta mat på dagis och att det även släpper här hemma, knepiga unge:)
 
Jag skulle ha träffat en liten prins för några veckor sedan som kom till världen 20 dec, vi hade en inplanerad bebisdate men liten åkte på några riktigt tuffa dagar...men som tur är mår han nu mkt bättre <3 så nu har jag äntligen fått träffa finaste, finaste lille Vincent. Mitt hjärta smälte när han helt avslappnad låg och sov i min famn efter att ha fått lite mat från mamma Sara. Så liten och så otroligt söt. Återigen blir man påmind om hur otroligt fantastiskt det faktiskt är att få barn, hur kan man inte vilja ha en liten till?;)
 
 Livsnjutaren Vincent sov skönt i sin babysitter medans vi fikade gott och pratade av oss:) Alldeles för länge sedan vi sågs konstaterade vi båda<3 Jag är ju dessutom ledig en dag i veckan (ibland fler) så får se till att boka in lite träffar då och då. Jag behöver min Sarados:)
Sockersöta Agnes som numera är en stolt storasyster.
Hallå egentid! Känns såklart helskumt att det är tyst här hemma, även om det är bra att jag då har tid att fixidona och göra sånt man kanske annars inte hinner med så känns det bra att veta att vi kunnat lösa det så att våra små endast kommer vara på dagis 15 timmar i veckan, alltså även nu när vi båda jobbar.
 
Nu ska jag göra lite nytta innan jobbet kallar, två helkvällar kvar innan jag stämplar ut för helg.


 PUBLICERAT:  2013-01-16 @ 13:40:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0