Jobb + inskolning

 
En fullspäckad vecka med massa jobb plus inskolning för lilleman har resulterade i noll blogginlägg, all ledig tid har jag spenderat med familjen<3.
Jobbet går väldigt bra, över förväntan. Allt är sjukt mkt lättare ( kanske beror på att när jag sist jobbade var jag gravid och såååå trött hela tiden :) Tiden går även fort och det tyder ju på att man har kul på sitt arbete:)
 
Inskolningen då, jo den har också gått väldigt bra. Felix har lekt och inte brytt sig så mkt om oss överhuvudtaget men blev lite ledsen när vi i torsdags för första gången lämnade honom där ensam med lärarna och övriga barn i några timmar. Imorgon väntar sista inskolningsdagen och då ska vi endast vara med någon timma på morgonen och sen lämna över, vi vet redan nu att Felix kommer bli ledsen men hoppas det går över fort och att han ganska snabbt ska komma in i det. Förhoppningsvis kanske det underlättar att storebror även går på samma avdelning, en trygghet i allt det nya<3
 
Numera är det lyx att va hemma en söndag, jag har spenderat min lediga kväll med mina fina pojkar som nu ska nattas:) När de somnat ska jag ge mig på att fixa i sovrummet, det ska plockas iordning och de nya sängborden från kartell ska på plats med nya lampor...spännande:)


 PUBLICERAT:  2013-01-13 @ 20:17:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0