Sjukstuga

 
Igår förmiddag fick Filip feber och framåt kvällen hade han nästan 40 grader. Efter en natt med mkt vakna stunder för tempkoll och medicinering ligger han lite lägre idag vilket iallafall känns lite bättre, så obehagligt när de små har hög temp och andas sådär fort:/ Idag har även lillebror lite feber och samtidigt som man känner usch och typiskt är det lika bra han får det med en gång han också så blir vi av med bacillerna snabbare. Vi har klarat oss länge och ska inte klaga för Filip som tex var sjuk så mkt sitt första år på dagis har inte varit sjuk sedan i somras och Felix har bara haft feber en gång men visst är det ändå tråkigt när ens små inte mår bra.
 
Felix sover och Filip har tittat/tittar på Tigers film medans jag har tagit en dusch. Lite tur i oturen att varken jag eller Johan behöver va hemma från jobbet kommande vecka när våra små inte är pigga. Jag jobbar bara en hel dag och två halva dagar denna vecka och det löser sig utan VAB:)
 
Bild på våra hjärtan från förra veckan<3
Storebror bus
Lillebror bus
 
Imorgon skulle Felix ha fått 1 1/2 års vaccinationen (han ska få den tidigare eftersom han behöver ha den innan vi ska åka till teneriffa) men vi får helt enkelt boka en ny tid till nästa vecka.
 
Nu ska jag sätta mig och gosa lite med Filip i soffan innan lilleman vaknar, ikväll väntas jobb för mig när pappan kommit hem från jobbet.
 
Tjing!


 PUBLICERAT:  2013-01-20 @ 12:00:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0