TGIF

 
Thank god it´s friday!!!
 
Det var en trött madde idag kan jag lova. Somnade kl 02 igår kväll efter jobb och sov till kl 11 idag hihi. (Tack älskling) Känns himla bra dock att jag valde att jobba dessa två dagar som mjukstart annars hade nästa vecka som innebär full arbetsvecka blivit riktigt tuff att ta sig igenom. Nu är jag igång och det känns bra!
 
Idag har vi faktiskt börjat plocka bort julen. Jag frågade Filip spontant om vi skulle plocka ner alla tomtarna och väntade mig ett bestämt NEJ men fick ett ja så det var bara att snabbt sätta igång innan han hann ångra sig. Filip sprang fram och tillbaka med tomtar som jag sedan plockade ner i julkartongerna. Julgranen behåller vi dock över helgen, hög mysfaktor:) När tomtarna försvann fick jag givetvis en kick att byta gardiner och börja piffa, sagt och gjort så är nu både hissgardinen och de nya längderna från ellos på plats. Tokfint blev det och jag är helnöjd med alla julkappar och inköp:)
 
Hissgardinen är ett traderafynd (70kr). Lampan och lyktan hittar ni hos chilli som är en av mina favoritbutiker, fina prylar till bra pris.
 
Johan lagade en ny köttgryta till middag idag som var riktigt god och just nu vilar både han och Filip i sängen. Lilleman och jag ska fortsätta göra fint här hemma innan det är dags för fredagsmys<3<3<3
 
Önskar er en tevlig trettondagshelg


 PUBLICERAT:  2013-01-04 @ 16:23:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0