Semestertripp

 
Nu är vi hemma igen efter en liten minisemester med kusinerna och mormor i först Uppsala och sedan Örebro.
I Uppsala blev det besök i Pelle svanslös hus, shopping och en tripp till Furuviks djur och nöjespark.
 
I Örebro blev det ett besök på Europas största inomhus lekland och när barnen var nöjda och trötta passade vi på att shoppa lite där också medans de sov gott i sina vagnar.
Igår spenderade vi förmiddagen på lekplatsen i stadsparken och jag hade även en inbokad tid hos en naprapat, då det olyckligtvis högg till i hela min rygg dagen innan bara genom att jag satte ner foten samtidigt som jag bar Felix. Fyra kotor var ihoptryckta så idag har jag fortfarande lite ont och är stel i kroppen, sicken otur.
 
På tal om Örebro så kommer vi definitivt åka tillbaka till denna mysiga stad en helg i höst/vinter, otroligt många fina inredningsbutiker hittade vi här som det shoppades en hel del i:)
 
Lite av helgens shopping...
En svart postlåda från Bruka design och de två fina bilarna som mormor köpte till bröderna bus.
Nya soffkuddar och ljus från Lagerhaus som doftar ljuvligt....inget man kan få för mkt av va;)
Nu ska jag och Filip göra oss i ordning och åka på barnkalas till Leon som fyller 3år i dagarna, Felix får tråkigt nog stanna hemma med pappa då jag helst ska undvika lyft de närmsta dagarna.
 
Trevlig semester på er:)


 PUBLICERAT:  2013-07-12 @ 13:38:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer

Billigt alternativ

 
Dyrt vs billigt! Dessa vaser nedan hittar ni hos hm just nu, jag klickade hem den runda för ett tag sedan och jag måste säga att den är väl värd sina ynka 99kr, ett hett alternativ om ni frågar mig istället för vasen dagg från svenskt tenn som ligger i en helt annan prisklass, närmare bestämt 2500kr får man punga ut om man vill ha den i sina ägor. Jag köper gärna dyra grejer men ibland är det bra med snygga billigare alternativ:)
 
 
 
 
 
Barnen sover, Johan är på golfbanan och jag ska snart börja svira om för en kväll med jobbarkompisarna. Räkfrossa ute på sjön står på schemat:)
 
Hoppas ni har fått en bra start på helgen:)


 PUBLICERAT:  2013-07-05 @ 13:57:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer

Äntligen Semester:)

 
Jag har fått upp ögonen för Therese Sennerholt och hennes webshop, har hittat en hel del prints som mer än
 gärna skulle få flytta hem till oss och pryda våra väggar.
 
Visst skulle denna passa fint i köket?
 
David Ehrenståles Guide to Manhattan har jag kikat på ett bra tag, idag blev det ett klick, passade på att beställa en passande ram också som ni hittar här
 
Torsdag och inte nog med att det är sista jobbkvällen innan semestern och fem veckor väntar med min fina familj har vi även fått två väldigt glada besked idag, så ja idag drar mungiporna lite extra:)
 
Imorgon ser det ut att bli fint väder, hoppas hoppas för imorgon är det nämligen dags för det som verkligen gör att semestern startar på rätt sätt och riktigt, nämligen den årliga traditionen...räkbåten med jobbkollegorna. Ser fram emot att träffa min fina Sara:)) Det ska drickas gott, ätas gott och sjungas en hel del, dessutom fyller min fina mamma år<3
 
Kram till er:)


 PUBLICERAT:  2013-07-04 @ 13:24:00  KATEGORI: Allmänt | 0 Kommentarer
RSS 2.0